Produkter

Hur ser det ut hos er? Hur många toaletter eller omklädningsrum har ni? Varje startpaket är laddat med både en behållare och två olika sorters mensskydd för cirka 10 kvinnor i tre månader. Välj antal startpaket ni behöver baserat på hur många ställen ni vill utrusta. Kontakta oss om ni behöver hjälp!

Behållaren

Prexidios mensskyddsbehållare är skräddarsydd för att enkelt och smidigt kunna laddas med produkterna och orsaka minimalt med extraarbete för den som fyller på. Behållaren skruvas fast på väggen men kan även tejpas upp med medföljande upphängningsmaterial. Efter att ha laddat den med våra boxar med tamponger och bindor låser man den upptill. Det är personligt vilket typ av skydd man föredrar och ibland passar det ena bättre än det andra, varför det är en stor fördel att kunna välja.

Många företag väljer att profilera sina behållare med sin företagslogo eller med ett skräddarsytt budskap. Kontakta oss för att diskutera förslag och offert!

Bindorna

En Prexidiobox med bindor innehåller 60 st. Våra bindor har ett hypoallergent toppskick i bomull och är extra snällt mot känslig hud. Bindorna tillverkas i 100% vegetabilisk cellulosa, helt utan klor. Den har förmåga att fördela vätskan jämnt över den aktiva ytan och kan även snabbt absorbera vätska. Bindorna har även ett särskilt luftfilter som förhindrar läckage och som gör att ett normalt PH-värde kan upprätthållas. 

Tampongerna

En Prexidiobox med tamponger innehåller 320 st tamponger. Tampongerna är av högsta kvalitet i ren viskos för största bekvämlighet. De utvidgar sig endast på bredden, vilket effektivt förhindrar läckage. Tampongerna kommer i storleken Normal och är dermatologiskt testade, utan blekning eller parfym. De är individuellt förslutna i en smidig twist-to-open-förpackning.

Kontakta oss för anpassad order och prenumeration

Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] vänster.
Lägg till i önskelistaBläddra i önskelistaTa bort önskelista
Kundvagn

Din vagn är tom.

Tillbaka till sidan