Profilering

Profilera dispensern

Prexidios vita dispensrar lämpar sig väl att profileras efter era behov. Många av våra kunder vill passa på och förknippas med en satsning av detta slag när de börjar erbjuda fria mensskydd till medarbetarna och vill därför ha sin logotyp på dispensrarna eller ett annat lämpligt budskap kopplat till en kampanj till exempel.

Unik give-away

Vi tar även fram specialdesignade förpackningar med mensskydd anpassat till era behov, exempelvis till event med "give-aways" eller liknande. Det blir alltmer vanligt att man vill som företag på ett konkret sätt vill visa vad man står i jämställdhetsfrågan och då kan en profilerad ask med tamponger vara ett annorlunda och modigt sätt att stå ut!Tveka inte att kontakta oss mer era idéer!

Skräddarsydd mensskyddsask

Fackförbundet Vision valde Prexidio som leverantör när de skulle ta fram en skräddarsydd mensskyddsask för att placeras på lämpliga ställen hos alla medlemsorganisationer runt om i Sverige. Vision är en facklig organisation för offentligt och privat anställda med anknytning till kommun, region och kyrka och har flera än 200 000 medlemmar.

Profilerad dispenser

K-Rauta har valt att profilera sina behållare med sin logotype. Ett enkelt sätt att visa att bolaget står bakom en satsning på kvinnors och mäns lika rättigheter!

Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] vänster.
Lägg till i önskelistaBläddra i önskelistaTa bort önskelista
Kundvagn

Din vagn är tom.

Tillbaka till sidan