Det kan vara svårt att avgöra hur många mensskyddsbehållare som behövs eller var de ska placeras. En riktlinje kan vara att ingen ska behöva gå långt för att hitta ett mensskydd. För att hitta en lösning som fungerar för din verksamhet kan det vara hjälpsamt att ställa följande frågor:

  • Ungefär hur många personer har behov av mensskydd?
  • Hur ser fastigheten ut?
  • Hur många toaletter finns det och var är de belägna?

Om du är osäker på hur du ska gå till väga kan du alltid kontakta Prexidio för hjälp. Vi har erfarenhet av att ge referenser och rekommendationer baserat på hur andra kunder har löst liknande utmaningar.

Det är inte helt lätt att förutse hur stor efterfrågan på mensskydd kommer att vara i en verksamhet som tidigare inte har erbjudit det. Baserat på ungefär hur många som har behov av skydd tar vi fram ett förslag på hur stor förbrukningen kan beräknas bli. Ni kan när som helst justera förbrukningen vid behov så att den anpassas efter den faktiska åtgången.

Du är välkommen att kontakta oss.

Prexidios behållare är enkel att fylla på. Tomma boxar byts ut mot fyllda. Prexidio skickar regelbundet ut nya mensskydd motsvarande er förbrukning, så att antingen verksamhetens städpersonal eller vaktmästare eller annan kan fylla på behållarna vid behov.

Prexidios behållare fylls med både tamponger och bindor för att tillgodose våra användares skilda behov. Våra dermatologiskt testade mensskydd tillverkas inom EU på ISO-certifierade produktionsenheter och håller mycket hög kvalitet.

Önskar ni få er egen logotype på behållarna ordnar vi det och vi kan också skapa helt nya förpackningslösningar för mensskydd till er verksamhet. Kontakta oss med era önskemål så tar vi fram en produkt som passar just er.

Prexidio arbetar aktivt för ett hållbart samhälle. Våra mensskyddsprodukter och behållare tillverkas därför inom EU på ISO-certifierade produktionsenheter och håller mycket hög kvalitet. Behållaren är återvinningsbar till 100%. Vi lagerhåller våra produkter på en hypermodern anläggning utanför Ljungby som bland annat är självförsörjande med el med hjälp av sitt solpanelklädda tak. Prexidio miljökompenserar all frakt till noll utsläpp med vår fraktpartner Schenker.

Om en behållare skulle gå sönder ser vi till att ersätta den med en ny utan kostnad (gäller ej om skadan beror på direkt skadegörelse). Kontakta Prexidio så hjälper vi er.

Prexidios mensskyddsbehållare är tillgängligt för alla som vill testa den utan att vara bunden av ett avtal eller en bindningstid. Våra abonnemang har ingen bindningstid utan är till för att det ska underlätta för er så att ni slipper stå utan.

Prexidio levererar till alla EU-länder samt Norge varje arbetsdag. Leveranstiden är vanligtvis 2–5 arbetsdagar från det att beställningen har gjorts. Extra påfyllningar går ofta ännu snabbare.

Absolut. Ska ni ha ett event eller har er verksamhet på ett temporärt ställe kan vi ordna så att ni får ta del av vår tjänst under en tidsbegränsad period. Kontakta oss så hjälper vi er vidare.

Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] vänster.
Lägg till i önskelistaBläddra i önskelistaTa bort önskelista
Kundvagn

Din vagn är tom.

Tillbaka till sidan